Βόλεϊ Ανδρών: Εκτός τετράδας η Ομόνοια

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου από τον ΑΟ Ξυλοκάστρου στο κλειστό της Ναυπάκτου με 0-3 σετ. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν δυο φορές κακό για την Ομόνοια αφού την βγάζει εκτός πρώτης τετράδας στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης που οδηγούν στα play off της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία και παράλληλα χάνει και το αβαντάζ που είχε απέναντι στη διεκδικήτρια της θέσης ομάδα του Ξυλοκάστρου σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Κακό απόγευμα είχε η Ομόνοια στο παιχνίδι με το Ξυλόκαστρο. Η ομάδα της Ναυπάκτο με κακό αγωνιστικό πρόσωπο και καθόλου ενέργεια έχασε εύκολα με 0-3 από την ομάδα της Κορινθίας και πλέον θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπορέσει να μπει στην πρώτη τετράδα και να συμμετέχει στα play off που οδηγούν στην άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Κακό ξεκίνημα για την Ομόνοια που μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και έδωσε την ευκαιρία στον ΑΟ Ξυλοκάστρου να πάρει εύκολα το πρώτο σετ με 13-25. Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Ναυπάκτου εμφανίστηκε καλύτερη αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην υποδοχή και παρότι πλησίαζε στο σκορ οι αντίπαλοί της έπαιρναν και πάλι διαφορά ασφαλείας με αποτέλεσμα να χαθεί και το δεύτερο σετ με 19-25. Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο τρίτο σετ με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο ως το τέλος. Περισσότερο τυχεροί οι φιλοξενούμενοι στο τέλος πήραν το σετ με 23-25 και μαζί και τη νίκη που τους ανεβάζει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό περισσότερο από την Ομόνοια και τρεις από τον έκτο Ερμή, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Με την ήττα αυτή η Ομόνοια χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπορέσει να μπει στα play off της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές οι Ναυπάκτιοι θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον δεύτερο της βαθμολογίας Θησέα (Σάββατο 3/2 στις 18.30) και εντός έδρας τον Ερμή Πάτρας. Την ίδια ώρα το Ξυλόκαστρο παίζει στην πάτρα με τον Ερμή αυτό το Σάββατο και υποδέχεται τον γειτονικό και αδιάφορο βαθμολογικά Άρατο Κιάτου την τελευταία αγωνιστική στο Ξυλόκαστρο.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Παπαλεξάτος, Ρούμπας, Μόραλης, Τσακανίκας, Κομάνι, Πλαστήρας, Κατσιγιάννης, Μπέκος, Σταματάκης, Χαμηλός, Κοκόλας, Παπαγεωργίου.

ΑΟ Ξυλοκάστρου: Κουτσινιώτης, Κονδής, Ξένος, Κορωνιώτης, Χαλκιάς, Θεοφανόπουλος, Δημόπουλος, Χαβέλης, Ντερτινής, Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *