Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Ντέρμπι το Σάββατο με την Ε.Α. Πατρών

Το τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα των κορασίδων και τη φάση των ομίλων δίνει η ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου. Αντιμετωπίζει στο κλειστό της Ναυπάκτου την Ε.Α. Πατρών, στη ρεβάνς της ήττας με 3-2 μέσα στην Πάτρα στα πλαίσια του πρώτου γύρου των αγώνων.
Για την ομάδα της Ναυπάκτου αρκεί ένας μόλις βαθμός, δηλαδή δύο νικηφόρα σετ για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση των αγώνων. Στη βαθμολογία του Β’ ομίλου όπου ανήκουν οι δύο ομάδες προηγείται η Ομόνοια με 17 βαθμούς, ακολουθεί ο Αίολος Αγυιάς με 16 και στην τρίτη θέση είναι η Ε.Α.Π. με 14 αλλά και παιχνίδι λιγότερο. Από το όμιλο αυτό προκρίνονται δύο ομάδες και το ποιες θα είναι αυτές θα κριθεί στα δύο παιχνίδια Ομόνοια-ΕΑΠ και ΕΑΠ-Αίολος με τις τρεις ομάδες να έχουν ακέραιες ελπίδες να προκριθούν είτε ως πρώτες είτε ως δεύτερες. Για την Ομόνοια ακόμα και η ήττα δεν είναι καταδικαστική αφού έχει μαθηματικές ελπίδες να προκριθεί εξαρτώμενη όμως από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, ενώ με νίκη με οποιοδήποτε σκορ εξασφαλίζει την πρώτη θέση ότι κι αν συμβεί στο παιχνίδι της ΕΑΠ με τον Αίολο.
Για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων η Ομόνοια Ναυπάκτου αποτελούμενη από τις Μίχου Κ., Τζιά, Ζορμπά, Αντιλάι, Πελέκη, Ντέτσικα, Ρουστέμη ηττήθηκε με 0-3 σετ στο κλειστό της Ναυπάκτου από την Παναχαϊκή. Σαφώς ανώτερη η ομάδα της Πάτρας, με την Ομόνοια όμως να κοντράρει για ένα σετ τις αντίπαλες. Ρεπό είχε η δεύτερη ομάδα των παγκορασίδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *