Βόλεϊ Ανδρών: Στα play out με πλεονέκτημα η Ομόνοια

Οριστικά εκτός play off για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου μετά την ήττα της με 3-0 σετ από το Θησέα Πάτρας. Ωστόσο η ομάδα της Ναυπάκτου θα αγωνιστεί στα play out με πλεονέκτημα έδρας τουλάχιστον για την πρώτη φάση των αγώνων.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θησέα που έγινε στο Τόφαλος του Ρίου οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά αγωνιστικά παρά το τελικό 3-0 υπέρ των γηπεδούχων. Καλύτερος ο Θησέας στο ξεκίνημα βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με επτά πόντους (19-12) όμως η Ομόνοια με καλή αμυντική διάταξη και τελειωμένες επιθέσεις κατάφερε να ισοφαρίσει 21-21. Ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα του διαιτητή Γλωσσίδη στο 23-22 έδωσε το πρώτο σετ μπολ για το Θησέα που όμως δεν το αξιοποίησε και με καλό σερβίς από τον Σπανό η Ομόνοια ισοφάρισε 24-24. Ένα λάθος από τους φιλοξενούμενους στο σερβίς και μια καλή επίθεση των γηπεδούχων έκανε το τελικό 26-24 υπέρ του Θησέα.

Πόντο πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο δεύτερο σετ με το Θησέα να προηγείται 15-12 αλλά την Ομόνοια να τον φτάνει στο σκορ λίγο πριν το τέλος (21-20) αλλά το Θησέα πιο ψύχραιμο στο τέλος να παίρνει το σετ με 25-23. Κακό ήταν το ξεκίνημα για την Ομόνοια στο τρίτο σετ που βρέθηκε πίσω στο σκορ 15-9 και 13-19 όμως οι παίκτες της Ναυπάκτου δεν το έβαλαν κάτω και πλησίασαν αρχικά στο 23-22 και στη συνέχεια στο 24-23 όμως ένα ακόμα αμφισβητούμενο σφύριγμα του διαιτητή Γλωσσίδη αντί να δώσει τον πόντο στην Ομόνοια και να ισοφαρίσει σε 24-24 τον έδωσε στο Θησέα και του χάρισε το τρίτο σετ με 25-23 και μαζί και το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Στα άλλα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής ο Κόροιβος επικράτησε με 0-3 του Άρατου μέσα στο Κιάτο ενώ το Ξυλόκαστρο νίκησε 1-3 τον Ερμή στην Πάτρα και κλείδωσε την τέταρτη θέση των play off. Στην τελευταία αγωνιστική η Ομόνοια υποδέχεται τον Ερμή Πάτρας λίγο πριν τα παιχνίδια των διασταυρώσεων με τον Β’ Όμιλο της Β’ Εθνικής. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αυτό το Σάββατο στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου.

Θησέας Πάτρας: Ηλιόπουλος, Τσιμπούκης, Όψιμος, Γεωργακόπουλος, Κωνσταντινίδης, Τσεκίνης, Κωνσταντόπουλος, Στυλιανέσης, Ζίου, Πετούσης, Βουτσινάς, Αγαπίου, Μυλωνίδης, Δεπούντης.

 

Ομόνοια Ναυπάκτου: Παπαλεξάτος, Ρούμπας, Μόραλης, Τσακανίκας, Κομάνι, Πλαστήρας, Κατσιγιάννης, Μπέκος, Σταματάκης, Σπανός, Κοκόλας, Παπαγεωργίου.

 

Βαθμολογία Ανδρών Α’ Όμιλος (9η αγωνιστική)

  1. Κόροιβος Αμαλιάδας ……27
  2. Θησέας Πάτρας …………..23
  3. Άρατος Κιάτου …………….14
  4. ΑΟ Ξυλοκάστρου ………….9
  5. Ομόνοια Ναυπάκτου …….5
  6. Ερμής Πάτρας ………………3

Επόμενη Αγωνιστική (10η)

Ομόνοια Ναυπάκτου – Ερμής Πάτρας

ΑΟ Ξυλοκάστρου – Άρατος Κιάτου

Κόροιβος Αμαλιάδας – Θησέας Πάτρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *