Βόλεϊ Γυναικών: Επιστροφή στη δράση με νίκη

Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας, μετά από δύο μήνες απραξίας, και παρά τον πολύ χρόνο αναμονής κατάφερε και νίκησε με 3-0 σετ τον Αιγιαλέων στο κλειστό της Ναυπάκτου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μουδιασμένο ξεκίνημα για την Ομόνοια που παρά το αρχικό 4-0 με το σερβίς της Μπαλή βρέθηκε να χάνει με 5-6 όμως σταδιακά βρήκε τα πατήματά της στο γήπεδο και έχτισε μια διαφορά 5 πόντων (15-10 και 20-15) για να κλείσει το σετ με συνεχόμενα σερβίς από τα Σχίζα στο 25-17. Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τις γηπεδούχες στο δεύτερο σετ. Η Τουφά ξεκίνησε να σερβίρει παίρνοντας σερί άσσων αλλά και οι συμπαίκτριές της παίζοντας καλά την κόντρα μπάλα έκαναν ένα εντυπωσιακό 11-0. Παρά τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα εντός αγωνιστικού χώρου το καλό παιχνίδι από πλευράς Ομόνοιας συνεχίστηκε και πήρε εύκολα το σετ με 25-13. Με αλλαγές σε βασικές θέσεις αλλά και σε διάταξη ξεκίνησε το τρίτο σετ με την ομάδα του Αιγίου να το εκμεταλλεύεται και να είναι μπροστά στο σκορ με 8-9 πριν οι δύο ομάδες έρθουν στα ίσα (10-10). Και πάλι με σερβίς της Τούφα έγινε ένα σερί οκτώ αναπάντητων πόντων ανεβάζοντας τη διαφορά στο +8 (18-10) που ήταν αρκετό για να δώσει το σετ στην Ομόνοια με 25-21 και μαζί το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια έφτασε στη βαθμολογία την Παναχαΐδα στη δεύτερη θέση ενώ μια θέση πιο πίσω και μόλις τρεις βαθμούς βρίσκεται ο Θησέας Πάτρας που είναι και ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας της Ναυπάκτου. Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένος για τις 25 Φεβρουαρίου, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω των Αποκρεών.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Τριανταφύλλου, Τούφα, Σχίζα, Μπινιχάκη, Μπαλή, Σφήκα, Νάκη, Φλέσσα, Τσαμπά, Τσάτσου, Σωτηροπούλου.

 

ΑΟ Αιγιαλέων: Δελόττη, Μπαϊνέτα, Τσίναρη, Μανωλοπούλου, Γαλάνη, Γκλαβά, Ρηγοπούλου.

 

Αποτελέσματα 11ης αγωνστικής

Ερυθρός Αστέρας-Παναχαΐδα  3-0

Ομόνοια-Αιγιαλέων  3-0

Σείριος-Θησέας  0-3

Γαλήνη-Ζακυνθινός  0-3

Ρεπό το Ληξούρι

 

Βαθμολογία Α’ Ομίλου (11η αγωνιστική)

1.Ερυθρός Αστέρας Πάτρας …..27

2.Παναχαΐδα ……………………….21

3.Ομόνοια Ναυπάκτου …………21

4.Θησέας Πάτρας …………………18

5.Ληξούρι ……………………………12

6.Ζακυνθινός ……………………….12

7.Αιγιαλέων …………………………6

8.Γαλήνη Πάτρας ………………….0

9.Σείριος ……………………………..0

 

12η αγωνιστική

Παναχαΐδα-Γαλήνη

Ζακυνθινός-Σείριος

Θησέας-Ομόνοια

Αιγιαλέων-Ληξούρι

Ρεπό ο Ερυθρός Αστέρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *