Beach Volley: Αποχαιρετιστήριο τουρνουά 3×3

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτισαν αθλητές και φίλοι του beach volley το καλοκαίρι του 2011. Στο τελευταία τουρνουά της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου με ομάδες τριών ατόμων η διασκέδαση ήταν το ζητούμενο και ο στόχος επιτεύχθη.
18 ομάδες βρέθηκαν στην αφετηρία, δηλαδή συνολικά 54 άτομα, με την κάθε ομάδα να έχει το δικαίωμα να αποτελείται από ότι παίκτες αυτή επιθυμεί. Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις 4 ομάδες ήταν αμιγώς ανδρικές και καμία αμιγώς γυναικών, γεγονός που έκανε να προκύψουν πολλά ενδιαφέροντα και αμφίρροπα παιχνίδια αφού στατιστικά ένα στα τρία παιχνίδια κατέληγε σε τάι μπρέικ.
Αυτό ήταν το δεύτερο τουρνουά 3×3 που διοργανώνει η Ομόνοια μετά το 2009 που έγινε το πρώτο καθώς οι περσινές δολιοφθορές στις γηπεδικές εγκαταστάσεις δεν επέτρεψαν να διεξαχθούν αγώνες, ενώ συνολικά ήταν το τέταρτο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Αλσύλλιο φέτος το καλοκαίρι σε μια γεμάτη χρονιά για τους λάτρεις του αθλήματος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι Οι Πατακοπούλου Μοσ.-Τσούσης-Μπέκος πέρασαν εύκολα από τα ημιτελικά επικρατώντας με 21-15, 21-15 και 2-0 σετ των Μαμμά Β.-Κονίδα-Καλογερά σε αντίθεση με τους Μαμμά Δ.-Λιανό-Πατακοπούλου Μαρ. Που χρειάστηκαν το τάι μπρέικ για να κάμψουν την αντίσταση των Δημοτσάτου-Σχίζα-Τσακανίκα (21-18, 18-21, 15-6). Στον μικρό τελικό οι Δημοτσάτος-Σχίζα-Τσακανίκας νίκησαν με 2-0 (21-18, 21-18) τους Μαμμά Β.-Κονίδα-Καλογερά και πήραν την τρίτη θέση. Στον μεγάλο τελικό οι Πατακοπούλου Μοσ.-Τσούσης-Μπέκος πήραν με άνεση το πρώτο σετ 21-14, προηγήθηκαν στο δεύτερο με 15-10 αλλά οι Μαμμάς Δ.-Λιανός-Πατακοπούλου Μαρ. Αντεπιτέθηκαν, γύρισαν το σετ, πήγαν το παιχνίδι στο extra σετ και κερδίζοντας με 15-12 έκαναν την ανατροπή κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Στην απονομή που ακολούθησε τα μετάλλια στους νικητές απένειμε ο παλαίμαχος πετοσφαιριστής της Ομόνοιας Δημήτρης Νασόπουλος.
Κι ενώ ήδη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της και η ανδρική της Ομόνοιας ξεκινά αυτή τη Δευτέρα, η σεζόν για τους ασχολούμενους και με το beach volley τελειώνει αυτό το Σαββατοκύριακο. Πατακοπούλου-Σχίζα θα συμμετέχουν σε τουρνουά γυναικών στο Αγρίνιο ενώ τουλάχιστον πέντε ομάδες από τη Ναύπακτο θα συμμετέχουν σε τουρνουά μικτών ομάδων στον Καστελόκαμπο της Πάτρας.
Η διοίκηση της Ομόνοιας ευχαριστεί όλους αυτούς που βοήθησαν στην υλοποίηση των καλοκαιρινών διοργανώσεων και ειδικότερα τον Δήμο Ναυπακτίας, Ξυλεία Σταθάτος, Αρτοποιία Βασιλείου, ΑΤΛΑΣ Τεχνική, Πολυεστιατόριο taste, Rafting House, Ζαχαροπλαστείο Νικολάου, Χοχτούλα Ζαχαρία, Μίχο Γιώργο, Ιωάννου Δημήτρη, Τσούση Πάνο, enter-net.gr, Lepanto R-TV, Patra TV, αλλά και όλους αυτούς που εθελοντικά βοήθησαν στην διεξαγωγή των τεσσάρων τουρνουά και έδωσε ραντεβού με αθλητές και φίλους για το επόμενο καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *