Κοπή βασιλόπιτας για την Ομόνοια.

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα στην αρχή του νέου έτους έκοψε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου η Ομόνοια Ναυπάκτου σε γνωστό καφέ της πόλης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αθλητές από τα διάφορα τμήματα του συλλόγου, που είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις σε ένα ιδιαίτερα χαλαρό και ζεστό κλίμα.

 

Εισαγωγικά στην εκδήλωση το λόγο έλαβε ο Σχοινάς Αντώνης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο χορηγό της εκδήλωσης Βαγγέλη Βασιλείου που προσέφερε τρεις καταπληκτικές βασιλόπιτες από το αρτοποιείο του.

Επίσης ευχαρίστησε προσωπικά τον Ντίνο Τσακανίκα και Κώστα Παπούλια για την προσφορά τους στο σύλλογο ως επικεφαλής των τμημάτων πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης αντίστοιχα. Παρών ήταν και ο Πέτρος Σμάνης που αποθανάτισε με το φωτογραφικό του φακό τα τεκταινόμενα.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο κ. Μακρή Τριαντάφυλλο, το γενικό γραμματέα κ. Σταυρόπουλο Αντώνη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μακρή Χριστόφορο. Όλοι ευχήθηκαν η καινούρια χρονιά να κυλήσει με επιτυχίες για το σύλλογο και υγεία για όλα τα μέλη του. Και του χρόνου!


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *