Ξεκίνημα με το δεξί στη Νέα Περιφέρεια

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το ανδρικό τμήμα της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΣΠΕΠ την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, νίκησε τον ΑΟ Ζακυνθινό με 3-0 στο κλειστό γυμναστήριο του Αντιρρίου. Η Ομόνοια από φέτος άλλαξε περιφέρεια και αντί για την ΕΣΠΕ Δυτικής Ελλάδας αγωνίζεται στην ΕΣΠΕ Πελοποννήσου.

Οι παίκτες του Βασίλη Μανθάτη ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι στο πρώτο σετ πηγαίνοντας πόντο πόντο με την ομάδα της Ζακύνθου. Τις λύσεις έδωσε ο αρχηγός της ομάδας Άρης Ρούμπας που από τη θέση του σερβίς έδωσε δύο φορές προβάδισμα στην Ομόνοια, με τη δεύτερη να είναι και καθοριστική. Αρχικά πήρε το σκορ στο 3-5 και το έφτασε ως το 10-5 και στη συνέχεια από το 16-13 στο 20-13. Έχοντας την άνεση του σκορ η ομάδα ξεμπλόκαρε και πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 25-18.

Η αρχή είχε ήδη γίνει και η συνέχεια ήταν σαφώς πιο εύκολη. Με τον Μπέκο στη θέση “ένα” ξεκίνησε με ένα 7-0 που ήταν καθοριστικό. Με πλουραλισμό στην επίθεση και καλά σερβίς η επικράτηση στο δεύτερο σετ με 25-13 ήταν θέμα χρόνου. Έχοντας καλή ψυχολογία η Ομόνοια πήρε και το τρίτο σετ με 25-16 ενώ ο Μανθάτης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

Στο άλλο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ο ΑΓΣ Αμαλιάδας νίκησε με 0-3 τον ΠΑΟ Κορίνθου μέσα στην Κόρινθο. Η επόμενη αγωνιστική έχει εκτός έδρας αναμέτρηση για την Ομόνοια. Θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΣ Αμαλιάδας στην Αμαλιάδα το Σάββατο το απόγευμα στις 17.00.

Για την Ομόνοια αγωνίστηκαν οι: Καίσαρης, Σχίζας, Γραββάνης, Ρούμπας, Αναγνωστόπουλος, Τσακανίκας, Νικολάου, Θεοφάνης, Μπέκος, Τσούσης (λίμπερο).

ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Αργότερα την ίδια ημέρα οι έφηβοι είχαν δύσκολο έργο απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΑΠ. Με τον Χριστόπουλο, προπονητή της αντρικής ομάδας στον πάγκο, η ΕΑΠ δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει την ελλιπή ομάδα της Ομόνοιας. Πήρε άνετα το πρώτο σετ με 8-25, δεν δυσκολεύτηκε στο δεύτερο 14-25 ενώ στο τρίτο σετ, όταν το μπλοκ της Ομόνοιας δούλεψε καλά, τα βρήκαν δύσκολα μέχρι το 15-16 αλλά στη συνέχεια βρήκαν λύσεις με τον Πατακιάρα και πήραν το σετ με 17-25 και το παιχνίδι με 0-3 σετ. Το επόμενο παιχνίδι των εφήβων είναι τη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, καθώς το πρωτάθλημά τους προσωρινά διακόπτεται.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βασίλης Μανθάτης): Φαφουτάκης, Αναγνωστόπουλος, Μπέσσας, Νικόπουλος, Φουσέκας, Καίσαρης.

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Ξεκινά την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το παιδικό πρωτάθλημα με την Ομόνοια όμως να έχει ρεπό, καθώς η Γαλήνη με την οποία ήταν στο πρόγραμμα να παίξει αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *