Βόλεϊ: Με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι

Επιτέλους παιχνίδι για την Ομόνοια Ναυπάκτου στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ κατηγορίας της ΕΣΠΕΠ: Μετά από 50 ημέρες απραξίας η Ομόνοια αγωνίστηκε στη Ναύπακτο με τον ΑΓΣ Αμαλιάδας και επικράτησε με 3-0 σετ.

Δυνατό ξεκίνημα έκανε η ομάδα της Ναυπάκτου, θέλοντας να πάρει το πάνω χέρι στο παιχνίδι από την αρχή. Προηγήθηκε με 11-3 με καλά σερβίς από τον Αναγνωστόπουλο και πολλές τελειωμένες επιθέσεις από τον Σχίζα. Έχοντας την άνεση του σκορ στη συνέχεια η Ομόνοια έπαιξε όμορφο βόλεϊ και πήρε το σετ με 25-14. Παρόμοια εξέλιξη είχε και το δεύτερο σετ. Ο Σχίζας από τη θέση του σερβίς έδωσε προβάδισμα στην Ομόνοια 7 πόντων 10-3, και παίζοντας πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το σετ με 25-18 με τον Μανθάτη να αλλάζει κατά τη διάρκεια του αγώνα τα 5/6 της ομάδας χρησιμοποιώντας και τους 12 παίκτες του. Το τρίτο σετ είχε ισορροπημένο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ ως το 9-7. Από εκεί και μετά σταδιακά η διαφορά άρχισε και πάλι να ανοίγει, το σετ πήγε στην Ομόνοια με 25-18 και μία ακόμα νίκη προστέθηκε στη φετινή συγκομιδή της ομάδας.

Ατομικά πολύ καλός ήταν ο λίμπερο Τσούσης σε υποδοχή και άμυνα, ασταμάτητος στην επίθεση ο Σχίζας, σταθεροί οι Ρούμπας και Γραββάνης με τον δεύτερο να βοηθά πολύ και αμυντικά, καλά κλεισίματα στα μπλοκ από τους κεντρικούς Αναγνωστόπουλο κα Παντελίδη. Σημαντική ήταν η βοήθεια από τον επανεμφανιζόμενο με τη φανέλα της Ομόνοιας Νίκο Μαθιουδάκη ενώ και οι μικροί της ομάδας Παύλου, Κόκκαλης και Φαφουτάκης, στην πρώτη τους συμμετοχή με την ομάδα των ανδρών έδειξαν καλά στοιχεία.

Αυτό το Σάββατο η Ομόνοια θα δώσει το ντέρμπι της κατηγορίας στον Πύργο με αντίπαλο τον επίσης αήττητο Πυργέα, παιχνίδι που εν πολλοίς θα κρίνει την πρώτη θέση της Β’ κατηγορίας.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βασίλης Μανθάτης): Παύλου, Γραββάνης, Ρούμπας, Κόκκαλης, Σχίζας, Νικολάου, Μαθιουδάκης, Παντελίδης, Τσακανίκας, Φαφουτάκης, Τσούσης, Αναγνωστόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *