Μπάσκετ: Στη μαχη των play off για την άνοδο

basket-antresΣτη μάχη των play off για την άνοδο μπαίνει η Ομόνοια Ναυπάκτου, αφού αντιμετωπίζει την Κυριακή 15 Μαρτίου την ομάδα του Παναιτωλικού. Οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες με τον πρώτο να έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο (ώρα 16.30). Ο δρόμος για την άνοδο βέβαια είναι μακρύς, αφού ο νικητής της σειράς προκρίνεται σε όμιλο (νότου) απ’όπου θα προκύψουν η δυάδα που θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη από τον όμιλο του Βορρά. Οι νικητές των ζευγαριών είναι αυτοί που τελικά θα ανέβουν κατηγορία.

Φαβορί στη σειρά φυσικά είναι ο Παναιτωλικός, που παραδοσιακά έχει ταλαντούχο και νεανικό σύνολο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η Ομόνοια δεν θα παλέψει να διεκδικήσει ό,τι επιτυχία της αναλογεί.

Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων η Ομόνοια ηττήθηκε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι από τον Ηρακλή Μοναστηρακίου με 61-58. Η ομάδα του Κώστα Παπούλια κατέβηκε με πολλές απουσίες στο ρόστερ της, που δεν της επέτρεψαν να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Πήραν όμως λεπτά συμμετοχής πολλοί νεαροί παίκτες και δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα με χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Τα δεκάλεπτα: 12-10, 19-13, 16-23, 14-12

Ομόνοια Ναυπάκτου (Παπούλιας Κ.): Μπίμπας 18 (2), Λουκόπουλος 5, Κουγιουμτζής 5, Θεοδωρόπουλος 4, Κορκόντζελος, 4, Μελικόκης 4, Σκβίρσκυ 2, Μαγγιώρος 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *