Βόλεϊ Γυναικών: Εύκολη νίκη στην Κόρινθο.

15515676_10209906537712527_787199646_oΚανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο εκτός έδρας παιχνίδι της στην Κόρινθο. Νίκησε εύκολα την Νέα Ιωνία με 0-3 σετ παίρνοντας το τρίποντο και επιστρέφοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρότι ταξίδεψε με πολλές ελλείψεις η Ομόνοια κατάφερε χωρίς δυσκολία να πάρει μια ακόμα εκτός έδρας νίκη. Η νεοσύστατη ομάδα της Νέας Ιωνίας, έχοντας στη σύνθεσή της κατά κύριο λόγο κορίτσια αναπτυξιακών τμημάτων δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να κοντράρει την ομάδα της Ναυπάκτου.

Ήδη στην πρώτη περιστροφή η Ομόνοια βρέθηκε να προηγείται με 1-8 στο πρώτο σετ το οποίο τελικά κατέκτησε με το ευρύ 9-25. Ακόμα πιο εύκολη ήταν η επικράτηση στο δεύτερο σετ με 6-25 ενώ στο τρίτο σετ ήταν ευκαιρία για τις Ναυπάκτιες να δοκιμάσουν πράγματα στο παιχνίδι τους που θα τους χρησίμευαν σε άλλα παιχνίδια χωρίς αυτό βέβαια να τους στοιχίσει σε πόντους αφού πήραν και αυτό το σετ με 12-25.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής του Β’ ομίλου ο Απόλλωνας Ξυλοκάστρου πέρασε και από το Αίγιο με 3-0 σετ ενώ η Ακράτα αν και δύσκολα επικράτησε στο Ναύπλιο του Οίακα με 3-2 σετ. Έτσι στη βαθμολογία μόνος πρώτος ο Απόλλωνας Ξυλοκάστρου με 12 βαθμούς, ακολουθούν Ομόνοια και Ακράτα με 7, Αιγιαλέων και Οίαξ με 5 ενώ χωρίς βαθμό παρέμεινε η Νέα Ιωνία Κορίνθου.

Υποχρεωτική διακοπή έχει το πρωτάθλημα των γυναικών λόγω εορτών αλλά αμέσως μετά, στις 8 Ιανουαρίου η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τον Οίακα Ναυπλίου στο κλειστό της Ναυπάκτου, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Νέα Ιωνία Κορίνθου: Φιλιπποπούλου, Τσούτσου, Γκιώκα, Πετικίδη, Παππά, Μάρκου, Κουντουφάκη, Κύρκου.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Σχίζα, Μπαλή, Ράμμου, Νάκη, Κατσαρού-Λαβέρ, Τσαμπά, Κομνηνού-Κυρίτση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *