Βόλεϊ: Πρώτη νίκη για τους παίδες

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα έκαναν οι παίδες της Ομόνοιας. Νίκησαν στο τρίτο τους φετινό παιχνίδι τον Θησέα Πατρών 1-3 στην Πάτρα κατακτώντας το πρώτο τους τρίποντο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι μικροί του Βασίλη Μανθάτη πήραν προβάδισμα από την αρχή και παρ’ότι οι πατρινοί δύο φορές τους ισοφάρισαν, κατάφεραν να έχουν το πάνω χέρι στο σετ. Ο Θησέας στο τέλος μείωσε σε 20-21 αλλά με ένα 0-4 οι Ναυπάκτιοι πήραν το σετ με 20-25. Ό,τι καλό έχτισε η Ομόνοια στο πρώτο σετ, το γκρέμισε στο δεύτερο: Έχοντας μπλοκαριστεί στην επίθεση δεν μπόρεσε να τελειώσει επιθέσεις. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι με τους Λινάρδο και Γιαννούτσο βρήκαν λύσεις και πήραν εύκολα το σετ με 25-17. Γρήγορα η Ομόνοια ανέκαμψε, πήρε μεγάλη διαφορά με τα σερβίς του Παύλου, ενώ ο Κόκκαλης έδωσε λύσεις επιθετικά. Το 1-2 στα σετ δεν άργησε να γίνει, αφού οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 13-25. Με τη ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες του Μανθάτη συνέχισαν το καλό τους παιχνίδι και στο τέταρτο σετ, όπου έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με φάσεις μεγάλες σε διάρκεια, αλλά την Ομόνοια από το ξεκίνημα ως το τελικό 17-25 να μη χάνει το προβάδισμα.

Επόμενο παιχνίδι για την παιδική ομάδα την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου και πάλι στην Πάτρα με αντίπαλο την ΕΑΠ.

 

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βασίλης Μανθάτης): Φαφουτάκης, Κόγγος, Κόκκαλης, Παύλου, Μπέσσας, Χαμηλός, Κομάνι, Κεχαγιάς, Παπακωστόπουλος.

Άνδρες:

Δεν ταξίδεψε τελικά η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας στην Κόρινθο για το παιχνίδι με τον τοπικό ΠΑΟ. Ο λόγος δεν είχε να κάνει με την ομάδα της Ναυπάκτου αλλά με τους Κορίνθιους, που με επιστολή τους στην ΕΣΠΕΠ δήλωσαν παραίτηση από το υπόλοιπο πρωτάθλημα κι έτσι η Ομόνοια χωρίς αγώνα πήρε μία νίκη με 3-0 σετ. Η Ομόνοια έχει αισίως συμπληρώσει έναν μήνα χωρίς αγώνα και για το λόγο αυτό την Κυριακή αυτή 22 Ιανουαρίου έχει προγραμματίσει φιλικό αγώνα με τη ΓΕ Αγρινίου.

Κοπή πίτας του συλλόγου:

Όλα τα τμήματα της Ομόνοιας αυτή την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου θα συγκεντρωθούν για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε μια ευκαιρία για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και την ανταλλαγή απόψεων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *