Πρεμιέρα στο μπάσκετ για την Ομόνοια

Με το δεξί θέλει να μπει η Ομόνοια Ναυπάκτου στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τμήματος μπάσκετ. Οι άνδρες συμμετέχουν στον α’ όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ και ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με αντίπαλο τον Ίναχο από τον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας, απέναντι στον οποίο θα προσπαθήσουν να παίξουν όμορφο μπάσκετ και να φτάσουν στην πρώτη νίκη της χρονιάς αλλά και της περιόδου.

Η Ομόνοια προσκαλεί τους φίλους της να βρεθούν το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου στις 18.00 και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Η φετινή χρονιά βρίσκει το τμήμα με  αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και μεγαλύτερη πλέον  εμπειρία, οπότε ο σύλλογος φιλοδοξεί να εμφανίσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί. Επικεφαλής του τμήματος παραμένει ο Κ. Παπούλιας, ο οποίος επιχειρεί να ενσωματώσει τα νέα μέλη της ομάδας στον κορμό της προηγούμενης σεζόν, από την οποία μετράει ορισμένες απώλειες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και λόγω ηλικιακού περιορισμού συμμετεχόντων από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αντίπαλοι στη σεζόν αυτή είναι οι: Α.Ο.Κ Ίναχος, Απόλλων Μεσολογγίου, Λέων Α.Σ., Γρ.Λιακατάς, Ιωνικός Π.Α.Σ., Ηρακλής Μοναστηρακίου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *